Sådan læser du andres kropssignaler

Du ser en person fra hele lokalet og tænker: Wow. Jeg ønsker at møde dem. Men hvordan kan du være sikker på, at dit kropssprog formidler dine sande hensigter – at flirte?

Disse kropssignaler er gode måder at vise genstanden for din interesse, at du gerne vil lære at kende dem bedre. Og hvis nogen bruger disse signaler på dig? Flirt højre back – fordi flirte er uskadelig, og øvelse gør mester.

 

Sådan Flirt med dine øjne

Holding øjenkontakt med nogen, du finder tiltrækkende for cirka fem sekunder er godt brugt flirt taktik, mest fordi det er yderst effektiv, selv om dens lethed og enkelhed i brug ikke gør ondt. Ifølge bogen ” The Definitive Guide af Body Language “af Alan og Barbara Pease, den person, der indledte flirt vil – har brug for at låse øjnene tre gange, før den flirt modtageren fangster på – i gennemsnit.

 

Der er mange, mange måder man soignere sig offentligt i en flatterende alligevel flirtende måde, afhængigt af dit køn. Ladies kan prøve nogle hår strøg, kropsholdning styrke, hals udsætter, hip vippe (hvis stående), tøj opretning eller læbe slikke – alle med den hensigt at gøre opmærksom på hendes tiltrækningskraft. Mænd kan også rette deres tøj, slikke deres læber eller fastsætte deres hår, men de bør også omfatte ting som at koble deres fingre ind i deres bukser (hvis stående), suger i maven, eller tage dybe indåndinger for at øge størrelsen af ​​deres bryst. For både mænd og kvinder, så prøv at bruge preening kropssignaler, der viser dine bedste træk og samtidig øge hvad der gør dig, du.

 

Sådan Flirt With A Smile

Der er få ting bedre end at modtage et ægte, strålende smil fra en fremmed, skal du endnu mange mennesker ikke reagere på dem som en flirt taktik. Brug derfor dit smil sammen med de øvrige kropssprog idéer er nævnt i denne artikel for at sikre hvem du har fået dit øje på realiserer en flirt er din hensigt.

 

Sådan Flirt ved at pege

Nej, ikke ved hjælp af din finger fjollet. Prøv i stedet at ‘pege’ på den person, du ønsker at flirte med ved at flytte din krop mod dem. Tag dine fødder og sørg for at de står over for din flirt mål, og bruge dine skuldre at læne ind i dem – også selvom du ikke taler med dem. Andre idéer omfatter vender dine skuldre mod dem eller “lukker” et rum bare for jer to (som krydsning dine ben mod hinanden) som kropssignaler.

 

Sådan Flirt Brug Touch

Kig efter muligheder, hvor man kan røre den person, du ønsker at flirte med enten ‘ved et uheld’ eller på anden måde. Rystende hænder er en fremragende flirt taktik, fordi den ikke blot placere dine hænder sammen (der fører en “højere niveau af intimitet” ifølge Alan og Barbara Pease), men det er let måde at kombinere flirte med en introduktion. Du kan også prøve forsigtigt og henkastet placere dine hænder på personens arme til meget forsigtigt ‘flytte’ dem, så du kan passere på din vej til badeværelset, eller let tryk deres arm, mens deling en griner. Og hvis du ikke er helt komfortable røre den person, du ønsker at flirte med helt endnu, kan du prøve at efterligne deres bevægelser for en kort periode (dvs. et par sekunder), i stedet for.

Advertisements
This entry was posted in Parforhold. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s