Datingsider er super

Ser til dato den perfekte vegetar? Hvad om en mand med en stor overskæg?
Takket være en afgrøde af niche datingsider, kan du finde din ideelle makker baseret på meget specifikke kriterier.
Den online dating industrien er en 2100 millioner dollar business , med niche dating sites hævder flere og flere af denne markedsandel.
Vi talte med de mænd og kvinder bag niche dating websites for at finde ud af, hvad der gør deres skøre ideer så vellykket.
Fra simple indtægtsmodeller til fortrolighed med deres kunder, tror niche dating site skabere, de har et håndtag på deres specifikke marked.
Vi spurgte også online daters hvad der drev dem til at slutte sig til de super skræddersyede sites, og om de har fundet kærligheden i den digitale verden.

Han fik ideen til stedet i 2001 efter at have læst en nyhedshistorie, der hævdede omkring 30 procent af mennesker på dating websites var faktisk ikke single.
“Jeg troede det ville være en interessant lodret til at tackle,” Biderman sagt.
Siden 2001 har stedet vokset til 13,2 millioner medlemmer på verdensplan, næsten 8 millioner lever i USA. Den utroskab website raked i mere end $ 50 millioner i 2011 og forudser overskud opad på $ 80 millioner i 2012.
Forretningsmodellen ansvarlig for sådanne imponerende tal er ret enkel.
“Det er en kommunikationsplatform,” Biderman sagt.
Tilmelding til webstedet er gratis og medlemmerne køber Ashley Madison kreditter, som derefter kan bruges til at kontakte andre medlemmer. Medlemmer kan også købe virtuelle gaver som virtuel champagne eller virtuelle roser.
Sitet kan være blomstrende, men det er ikke uden sine fjender. I 2008 ærkebispedømmet i Massachusetts fordømte sidens annoncer .
Men er hans site tjener et formål, Biderman sagde. Det giver gifte mennesker en måde at komme i gang websteder som Match.com og i nogle tilfælde kan det hjælpe brugerne styrke deres primære forhold.
Biderman sagde, at han hørte fra en bruger, der var omsorgen for sin kone med Alzheimers, og når sygdommen skred frem, manden sagde, at han følte sig utilpas at være intim med sin kone, fordi hun ikke genkende ham.
Manden kom datingsider og fundet en kæreste, som han så en gang om ugen. Denne ordning gjorde det muligt for manden at bevare sit liv og fortsætte omsorgen for sin kone, Biderman sagde.
“Alt kan ske, når en affære bliver til,” sagde han.

Advertisements
This entry was posted in Parforhold and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s