Skilsmisser

Hvis forældrene ikke kan blive enige om forældremyndigheden under en skilsmisse i Georgien, vil de vende beslutninger over til en dommer, der vil overveje og beslutte, hvilke forældre vil have forældremyndigheden (retten til at træffe beslutninger om barnets velfærd), fysisk forældremyndighed ( retten til at leve med barnet), og visitation. I forbindelse med disse beslutninger, skal retten altid se, hvad der er i den bedste interesse for barnet. En dommer, og ikke en jury, er ansvarlig for at gøre den bedste interesse for barnet beslutsomhed, og den bedste interesse for barnet standarden vil guide enhver beslutning dommeren gør om pleje og forældremyndigheden over barnet.

Bedste interesse barnets Faktorer
Når det besluttes, hvad der er i den bedste interesse for barnet i Georgien, kan en dommer overveje en række faktorer. Disse faktorer omfatter, men er ikke begrænset til:

– Hver af forældrene er hjemme miljø og evne til at drage omsorg for og opdrage barnet.

– Hver af forældrene fysiske og mentale sundhed,

– Hver af forældrene følelsesmæssige bånd til barnet,

– Hver af forældrene evne til at give barnet med tøj, mad og lægehjælp

– Forholdet mellem barnet og eventuelle søskende, halv-søskende, eller stepsiblings der er i begge forældres hjem,

– Hver af forældrene har kendskab til barnets sundhedsmæssige, uddannelsesmæssige og sociale behov,

– Hver af forældrene engagement i barnets skolegang og fritidsaktiviteter,

– Hver af forældrene vilje til at skabe en relation mellem barnet og den ikke-frihedsberøvende forælder,

– Den relative stabilitet i hver forælder,

– Ethvert tidligere tilfælde af stofmisbrug ved enten forældre

– Ethvert tidligere tilfælde af fysisk mishandling, seksuelt misbrug eller vanrøgt af børn af begge forældre, og

– Enhver kriminel historie begge forældre.

I nogle tilfælde vil dommeren udpege en værge procesfuldmægtig-en advokat eller andre professionelle, hvis opgave er at repræsentere interesserne for børne-eller et depot evaluator at mødes med familien og lave en forældremyndigheden anbefaling til dommeren. Dommeren er ikke forpligtet til at følge henstillingen fra værge procesfuldmægtig eller forældremyndigheden evaluator, men dommerne generelt vil bruge input i at gøre en beslutning om den bedste interesse for barnet.

Parenting Plan
Georgien loven kræver skilt forældre til at indsende en forældre plan til retten i alle tilfælde, hvor forældremyndigheden er et problem. Parterne kan afgive et fælles forældreskab plan eller hver af parterne kan indgive en særskilt plan. De forældre Planen beskriver barnets behov, og hvordan barnets tid bør fordeles mellem forældrene. Den tildeler besluttende myndighed mellem dengang forældre og forklarer parametrene for hver af forældrene adgang til barnet. Dommeren vil bruge forældrenes foreslåede forældre planer eller planer som en del af de oplysninger skal tages i betragtning ved fastlæggelsen af ​​den bedste interesse for barnet. Retten kan også afholde et retsmøde, hvor begge forældre og eventuelt andre vidner, kan vidne.

Barnets evne til at vælge forældremyndighedens
Et barn, der er 11 eller ældre kan angive en præference hensyn til, hvilken forælder barnet ønsker at leve med. I den alder, er barnets valg af forældremyndighedens ikke styre domstolens varetægt beslutnings-dommeren stadig har fuld beføjelse til at bestemme, hvad der er i den bedste interesse for barnet, og hvem af forældrene barnet skal bo hos. Når et barn fylder 14, vil barnets valg blive hædret, medmindre dommeren beslutter, at det ikke er i den bedste interesse for barnet.

Advertisements
This entry was posted in Parforhold and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s